puccini

OPERA I VERDENSKLASSE

Artikel af Civilingeniør John Genart

Min kæreste og jeg var onsdag, den 17. april 2013, til en helt speciel operaoplevelse i Hofteatret på Christiansborg og i Operahuset på Holmen sammen med Liberal Alliance. Det var et enestående arrangement.

Agendaen, som arrangementet havde, ses her:

Sopran Susanne Elmark og Tenor Peter Lodahl fremførte flere fremragende duetter på Hofteatret.

Et af de operastykker, som den verdensberømte tenor, Peter Lodahl, fremførte i Hofteatret på Christiansborg er nok det operastykke, som bedst fik nakkehårerne til at rejse sig på mig, og jeg fik da også vand i øjnene, da Peter sang stykket. Jeg blev virkelig rørt. Det var så følsomt og storslået, at man bare måtte bøje sig.

Jeg kontaktede efterfølgende Peter med en takkehilsen per e-mail. Tenor Peter Lodahl svarede mig allerede dagen efter:

"Tak for de pæne ord, John! Stykket hedder "Nessun Dorma" og er fra operaen Turandot af Puccini. Jeg kan anbefale udgaver udført af Pavarotti og Franco Corelli. Bedste hilsner, Peter." Tusinde tak, Peter. Jeg har fundet et klip på Youtube med "Nessun Dorma" udført af Tenor Pavarotti. Det er bare skønt. Kærlig hilsen, John.

Her kan I bare se, hvad jeg mener:

Middag i Snapsetinget

Transport i VIP-bus fra Christiansborg til Operahuset

Aftenens højdepunkt var dog operaen i Operahuset, som var Puccinis Il Trittico, der består af de tre operaer, nemlig Kappen, Søster Angelica og Gianni Schicchi. Både Sopran Susanne Elmark og Tenor Peter Lodahl medvirkede i forestillingen. Det var storslået og en ren fornøjelse at overvære. Det var en fantastisk og fuldendt aften. Bravo!

Tak for det!

Kærlig hilsen,

John Genart