220se

Kærlighedsdrama 1977

Artikel af Civilingeniør John Genart

9. maj 2013

Den fantastiske historie om Clara Schumann, som komponisten, forfatteren, organisatoren og manuskriptforfatteren til teaterstykket "Clara - indre stemmer", Karl Aage Rasmussen, så farverigt fortalte om på Hofteatret på Christiansborg i går aftes, og som jeg tidligere har beskrevet, så er jeg kommet i tanke om en oplevelse, som jeg selv har haft.

Den historie vil jeg godt fortælle her:

I 1977 skulle jeg som sergent i ingeniørtropperne på en uges militærkursus i Jylland sammen med andre ligestillede fra andre værn. Jeg var dengang 22 år gammel. Vi blev indlogeret på kasernens firemandstuer.

Jeg var kørt derover i min Mercedes 200SE fra 1959 (den med vinger), som jeg havde fået af min fader, da jeg blev gammel nok til den. Den bil havde jeg i mange år - helt frem til 1980, hvor motoren gik i stykker.

Allerede den første aften - mandag aften, så ville jeg ud i byen og se på damer. Det var der ingen andre, der gad, så jeg kørte alene afsted, og jeg havde taget min flotte udgangsuniform på. Jeg kørte ind til Herning, hvor der skulle være et Discotek. Jeg fandt det. På discoteket, så dansede jeg med mange piger, men pludselig, så ser jeg en lille smuk pige med kanonstore nøddebrune øjne, og som jeg straks forelsker mig i.

Vi danser sammen resten af aftenen, og da discoteket lukkede, så gik vi en tur sammen i den lille lund, som lå bag discoteket ved siden af parkeringspladsen. Vi begyndte at kysse og kramme, og jeg spurgte hende, hvor gammel hun var. "Jeg er 16", svarede hun. "Så er det jo i orden", sagde jeg til hende. Vi kan godt fortsætte med at kæle på bagsædet af min bil, og hun var helt med på den.

Vi kyssede og krammede på bagsædet af mercedesen, og snart var det umuligt for fremmede at se, hvad der foregik i bilen pga. dug på indersiden af ruderne. Jeg satte mig tilbage i sædet og trak hende ned over mig, hvor hun udstødte et højt skrig. Nu kunne jeg mærke noget varmt, som flød ned over mine lår og ned på bagsædet.

"Hvad sker der?", tænkte jeg og fik tændt noget lys. Nu gik det op for mig, at jeg havde stukket hul på hende. Hun blødte fra skridtet, og jeg vidste ikke hvorfor. Jeg havde ikke forstand på mødom, og vidste intet om det. Jeg kunne bare se, at der var masser af blod på de fine stofsæder. Jeg var chokeret.

Nu sagde hun, at det var ok. Jeg skulle bare slappe af. Kom hjem til mit hus i morgen efter arbejde og snig dig ned i kælderen, hvor jeg har mit værelse. Forældrerne var skilt, og kun moderen boede hjemme ovenpå.

Jeg kom næste dag som aftalt om aftenen, og kom uset ind på pigens værelse i kælderen, og vi begyndte at nusse, så sengen begyndte at knirke. Nu sprang kælderdøren op, og moderen tordnede ned ad kældertappen. "Hvad sker der her", råbte hun, mens jeg forgæves forsøgte at få mine uniformsbukser på igen.

Moderen så det hele, og mens jeg fortsat arbejdede på at få mig iklædt, så sagde hun, at hun gerne ville tale med mig oppe i køkkenet.

Jeg kom til forhør i køkkenet. Moderen sagde: "Er du klar over, at min datter kun er 12 år gammel?" Nej, det var jeg ikke. Jeg var dybt chokeret. Nu sagde hun, at eftersom hun syntes, at jeg var en flot og skikkelig fyr, så kunne jeg fremover få lov til at sove sammen med hendes datter under forudsætning af, at jeg kun kyssede hende og ikke mere. Hvis jeg ville mere, så skulle jeg gå op til moderens soveværelse og banke på.

Jeg havde alt for meget pli (desværre) til at gå op til moderen, så jeg nøjedes med at sove sammen med datteren de kommende dage uden at lave mere end at kysse og kæle som lovet.

På den sidste dag - fredag, så ville jeg købe en afskedsgave til datteren. Jeg fór rundt i Herning og kiggede på butiksvinduer. Jeg var forvirret og kunne ikke finde en passende gave. Det hele endte med, at jeg købte en hårtørrer til hende.

PS. jeg har desværre ikke noget billede af bilen, men den var magen til bilen på vedlagte billede. Den stort set eneste forskel er plamagen på bagsædet, som det aldrig lykkedes mig at fjerne helt.

Med kærlig hilsen,

John Genart