legend

Smartphone HTC Legend

Artikel af Civilingeniør John Genart

Kan I huske, at jeg skrev en artikel om min elskede HTC Legend, da den gik i stykker på arbejdet efter, at jeg havde bukket mig ned for at spænde en kørestolsbruger fast i bussen. Selv om jeg efterfølgende købte en Samsung Galaxy SIII med 4G, som er mere moderne, så har jeg savnet min gode gamle HTC Legend. Den var meget nemmere at bruge og mere handy. Desuden, så var antennen bedre, så jeg kunne bruge den i mit hus i Sverige til at koble mit netværk op til Internettet via mobiloperatøren 3.

Nu har jeg fået min HTC Legend igen. På DBA fandt jeg en annonce. En pige i Tilst ved Aarhus havde en brugt Legend, som ikke er operatørlåst, til salg. Jeg ringede til hende, og hvilken sød stemme hun havde. Selv om hendes navn ikke er dansk, så taler hun perfekt dansk, og jeg kunne høre på stemmen, at hun er ung, og hun virkede også intelligent og ærlig.

Det var selvfølgelig alligevel med en vis skepsis, at jeg overførte kr. 600,- for telefonen og kr. 50,- i forsendelsesgebyr til hendes konto selvom, at det er billigt. Man hører jo så meget. Men, voila, forsendelsen kom fra hende, og til min store overraskelse, så er mobiltelefonen helt uden skrammer og ligner en ny. Alle dele er der i den originale emballage med dokumentation, og der findes endvidere et ekstra batteri og en beskyttelsestaske. Jeg har testet telefonen, og alt virker som lovet. Det viste sig, at den unge pige, Wajd Abbas Hassan, var til at stole på, og alt gik godt. Jeg har takket hende for handlen.

På billedet ser du, hvad hun sendte til mig.